Sommar o Hösten 2010 198

Ditt semesterhus i vackra Istrien, Kroatien

Vi tar tyvärr inte emot några bokningar 2021

Semesterhuset Villa Rusnjak ligger i Istrien, beläget i Motovuns vackra dalgång. Huset erbjuder en unik boendemiljö med sängplatser för 14 personer och en rofylld insynsskyddad trädgård. Här umgås man med vänner och familj, badar i poolen, grillar och njuter av den milsvida utsikten.

 

Huset är uppdelat i tre olika lägenheter med egna ingångar, kök och badrum. Trädgården, poolområdet, utomhusköket är gemnesamma. Sittgrupperna är också gemensamma men kan även  lätt delas in och användas enskilt.

Här kan du välja mellan att hyra en, två, eller tre lägenheter, eller varför inte hela huset om ni är ett stort sällskap.
 

Varmt Välkomna!


 

 

Vackra Istrien - Kroatiens Toscana och inspelningsplats för "Mästarnas Mästare"

 

Byn Motovun ligger i regionen Istrien i norra Kroatien i höjd med Venedig. Istrien liknas med Italiens Toscana - fast här är det billigare, renare och mindre exploaterat. Det är också här som Svt:s realityserie Mästarnas Mästare 2014 spelades in. I vinjetten ser man både flygbilder från "motovun-berget"  och på den vackra hamnstaden Rovinj.
Dagens Industri  gjorde också nyligen en kampanj om det natursköna och oexploaterade området kring Motuvun. 


Här i Istrien möter du romarnas gamla antika arkitektur i ett storslaget naturlandskap och en ljuvlig skärgård med hundratals öar.

Vattnet är kristallklart, turkosblått och klassat till ett av världens renaste hav - ett paradis för dykare!

Det finns många fina hamnstäder och stränder nära Motovun. Porec är en av de närmaste och ligger ca 20 min med bil från huset. Detta är en ljuvlig liten stad med fina stränder, vackra torg, utsökta restauranger och bra shopping. Vid hamnen ligger skärgårdsbåtarna. En av båtarna går över till Venedig. Passa på och gör ett dagsbesök i världens mest romantiska stad!

 

 
 

Poolen 6*10 meter
Medeltida byn Motovun, där även "Mästarnas Mästare 2014" spelades in
Istrien - Kroatiens Toscana

Kontakt: Sofia, tfn:0736260777, e-mail:sofia.bonde@villarusnjak.se